Társkereső Zalaegerszeg

jegyezz meg

Társkeresés Zalaegerszegen (Zala)

Zalaegerszegi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 409 társkereső tag vár rád Zalaegerszeg és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Zalaegerszeg egy Zala megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Zalaegerszeg és környékéről:

Gabriella
67 éves
Zalaegerszeg

Személyes találkozás többet mond mindennél. Özvegy vagyok és egyedül nagyon rossz. Gyermekein vannak, de nem velem élnek
Ria
58 éves
Zalaegerszeg

Társam -Párom-Barátom. keresem.Csak független férfiakkal ismerkednék. A személyes találkozás a döntő.
Ágnes
67 éves
Zalaegerszeg

Özvegy asszony vagyok 25 éve.Laza kapcsolatra keresek,fiatalembert,szabad idő eltöltésére!Vigkedélyü,vagyok!
Eszter
38 éves
Zalaegerszeg

Hiszek a sorszerűségben.. Hiszem, hogy ha itt az ideje, rám talál a másik felem.. Mosolyogj, ha esik az eső, mert ha nem mosolyogsz, akkor is esik..
Anita
27 éves
Zalaegerszeg

Őszinte, kicsit bohó, komoly kapcsolat céljából vagyok itt, igaz sajnos meg bonyolult kapcsolatba élek, de ezen szeretnék minél előbb változtatni.
Szidi
53 éves
Zalaegerszeg

Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!"  
Eliza
53 éves
Zalaegerszeg

Mint minden élőlény a földön, vágyom a gondoskodó szeretetre s, hogy szerethesek. Intelligens, megjelenésére, környezetére igényes, nyugodt életvitelt folytató, anyagilag rendezett hátterű nő vagyok, hasonló tulajdonságokkal rendelkező párom keresem.
Irén
59 éves
Zalaegerszeg

Olyan személy vagyok aki nem szereti a hazugságot,az őszinteség,bizalom a legfontosabb számomra,csak akkor keress ha ilyen vagy.
Szilvi
44 éves
Zalaegerszeg

Szilvi
56 éves
Zalaegerszeg

Az igazi férfi ragyogtat egy nőt, nem feltétlenül megérteni és megváltoztatni akarja, hanem foglalkozik a lelkével. Ő az, aki sosem csap be, nem használ ki és nem néz hülyének. Mindig melletted van, ha szükséged van rá, csak a kezedet kell kinyújtanod érte. Ő az, aki reggelente kávét visz az...


Párkereső urak

Társkereső urak Zalaegerszeg és környékéről:

Péter
28 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Szívesen ismerkednék ezen az oldalon. 23 éves vagyok jelenleg 4 műszakban dolgozom de ez mellett is szívesen kirándulok, mozizok. Esetleg lenne kedve valakinek elkísérni valahova? :)
Ferenc
47 éves
Zalaegerszeg

Szabadidő kellemes eltöltéséhez..(kirándulás, nyaralás, strandolás, sportolás, séta, főzöcske, filmezés, masszázs, összebújás..) keresek magára igényes, elsősorban független hölgyet, korhatár nélkül! Lényeg a kölcsönös szimpátia!! Ha nyitott vagy egy kis kikapcsolódásra, és szívesen lennél egy ke...
Tamás
22 éves
Zalaegerszeg

Sziasztok! Magamról csak annyit normális, kedves, viccelodos srác vagyok. A viccelodes annyit jelent hogy minden percben tudok viccelodok szóval mellettem vidám az élet. Én egy olyan lányt keresek aki mellett önmagam tudok lenni.
Józsi
37 éves
Zalaegerszeg

Ide felesleges bármit írni, inkább ismerj meg, és megtudod, hogy kivel van dolgod. Amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra.
Ákos
47 éves
Zalaegerszeg

Üdvözöllek kedves látogató. Szerintem a privát beszélgetésekből és találkozásokból ismerhetjük meg kissé a másik embert. A lakva megismerésnél teljességéről nem is beszélve... Ha mégis egy rövid leírást kell írni, akkor elmondhatom magamról, hogy saját megítélésem szerint jó kedélyű, kiegyensúl...
Géza
44 éves
Zalaegerszeg

Elvált vagyok. Normális életet élek. A több információt majd személyesen. Pozitívan nézem a világot.
Róbert
33 éves
Zalaegerszeg

Csak komoly kapcsolatot keresek. Nem vagyok csúnya, sem unott. Mindenem a sport. Szeretem a rock zenét, gitározom, állatbarát vagyok. Egymás lelkét érezni, együtt nevetni, önfeledten beszélgetni, erre vágyom
Robi
44 éves
Zalaegerszeg

Azt az embert, akire szükséged van, nem egyszerű megtalálni a mai világban. Annak ellenére, hogy egyre gyorsabb lett az információáramlás, mégis zárkózottabbá vált a világ. Szívesen megismerném azt a nőt, akinek a hagyományos értékrendek szerinti élet vezérli a gondolatait, és ellentmond a mai &q...
Mihály
47 éves
Zalaegerszeg

Életvidám, céltudatos embernek mondanak. A családom a legfontosabb az életemben. Szeretem a munkámat, tanárként dolgozok. Nyitott vagyok a világ dolgaira.
Robi
44 éves
Zalaegerszeg

Hello Hölgyek!Komoly kapcsolatot keresek(bár szinte mindenki így indít),de előre senki sem tudhatja,mit írt neki a sors.Szóval én vidámságot szerető,abszolút pozitív gondolkodású vagyok.Imádom az állatokat,az autókat és számomra kedves emberekkel a szabadlevegős programokat!Ki nem állhatom viszon...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Zalaegerszeg környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://wwww.parom.hu/tarskereso/zalaegerszeg
Nyomtatás dátuma: 2021-03-04 22:57:29