Társkereső Veszprém

jegyezz meg

Társkeresés Veszprémben (Veszprém)

Veszprémi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 639 társkereső tag vár rád Veszprém és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Veszprém egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Veszprém és környékéről:

Csilla
36 éves
Veszprém

Rozália
62 éves
Veszprém

Szerbusztok Kedves társkeresők! A párom keresem nem alkalmit,véglegeset! Azt a férfit keresem,aki tud szeretetet adni,akinek elvárásai a másikkal szemben hasonló az enyémhez! Akivel tudok egy úton haladni,megértésben békességben.Akivel együtt érzem a másik fél rezdüléseit,érzéseit....
Andrea
54 éves
Veszprém

Alapjában véve vidám humoros embernek tartanak a barátaim. Könnyen találok kontaktot más emberekkel.Szeretek kirándulni családi összejöveteleken lenni. Kicsit romantikusabb vagyok az átlagnál.Hiszek az igaz barátságban szerelemben. Szeretnék szeretni illetve szeretve lenni. Röviden ennyi.
Zsuzsa
68 éves
Veszprém

Sokat várok még az életben, s igyekszem ezért tenni is. Szeretem a mozgalmasságot, a jó programokat, legyen az kirándulás, vagy kultúra, s szeretem az élet egyéb örömeit is.
Judit
42 éves
Veszprém

Sziasztok, egy társat keresek, aki Férfi,....jóképű, vicces, vagány, sportos, nem dohányzó. Gyengém a hosszú haj borosta kombó, vörösborral. Én Nő, hasonló paraméterekkel, upsz....borosta, előfordul...
Edit
68 éves
Veszprém

Érdeklődési köröm sokrétű, szeretem a természetet, kirándulásokat, a jó zenét minden műfajban. Ha tehetem szívesen olvasok, színházba, koncertekre járok. Rendszeresen sportolok, úszni járok, biciklizem, autót vezetek, kiskertemben kertészkedem.
Tímea
50 éves
Veszprém

életvidám,,mosolygós molett alkatú nő vagyok. lényeg h velem jobb legyen mint nélkülem.Komolyat keresek, de nevetni ér!
Karolina
43 éves
Veszprém

Azt a Férfit keresem, aki boldoggá tesz, akivel teljes lehet az életem! Van 3 gyönyörű gyermekem, akik szinte már felnőttek! 22, 20, és 17 évesek. Szeretek kirándulni, olvasni, zenét hallgatni, vagy csak csendben ülni a vízparton, és élvezni a nyugalmat, bár olyankor hiányzik mellőlem Valaki...
Gyöngyi
46 éves
Veszprém

Természetet és sportokat kedvelő, őszinte, komoly kapcsolatot kereső nő vagyok, aki társát keresi ...
Moncsi
47 éves
Veszprém

Keresem társamat, kivel boldogan tervezhetem jövőmet!😁 Sportot kedvelő, vidám, elvált nő vagyok. Két gyermekem boldog édesanyja. Szeretek kirándulni, filmet nézni, nevetni, élvezni az életet. “Szeretni és szeretve lenni!”


Párkereső urak

Társkereső urak Veszprém és környékéről:

Ferenc
51 éves
Veszprém

Ismerkednék Veszprémből és vonzáskörzetéből. Sportkedvelő és termèszetbarát vagyok, szakácsként dolgozom. Két felnőtt gyermekem van.
László
71 éves
Veszprém

Szeretet vezérel,őszinteség fontos a számomra,a kölcsönös bizalom is fontos. Párt keresek ,tartós kapcsolat híve vagyok remélem megtalállak.
Gábor
56 éves
Veszprém

Magamról röviden annyit: kedves, barátságos, együtt érző, empatikus beállítottságú, segítőkész, minden új dologra fogékony, de mérsékelten társaság kedvelő vagyok. Szeretem a természetet, a jó levegőt, és a nagy kirándulásokat. Velem tartanál egy hosszú útra?
Attila
35 éves
Veszprém

"A szerelem nyílván egy olyan megmagyarázhatatlan erő, amely ápolja a testet és a lelket is. Ha jelen van az életünkben, akkor táplálja a szívünket, de ha éppen csak vágyunk rá, akkor bármit képesek lennénk megadni, hogy a miénk lehessen. De mi ez egyáltalán?"
Gyuszi
69 éves
Veszprém

Sok szèpet lehet irni magukròl,de egy szemèlyes talàlkozàsnàl minden kiderül.Ha valaki ezt nem vàllalja ...)))
Robi65
55 éves
Veszprém

Tudom, sok minden eldőlhet ezen az egy-két soron amit most itt írok, de szerintem nem ezen fog múlni a sikerem:)
Bálint
34 éves
Veszprém

Azért vagyok itt, mert valahogy nem költözöl a szomszédba, nem löksz fel az utcán, nem ülsz mellém a villamoson vagy a kávézóban. Nem tolod neki a bevásárlókocsit az enyémnek a boltba. Nincsenek közös barátaink, akik bemutatnának egymásnak..." Ilyen világban élünk. Ennek ellenére optimista, ...
János
40 éves
Veszprém

Független, saját egzisztenciával rendelkező férfi vagyok, aki először van ilyen oldalon.. ismerkedni szeretnék, de őszintén nem tudom, hogyan is vágjak bele.. segítesz?
Zsolt
49 éves
Veszprém

Keresem a párom Olyan valakit keresek akivel jól ki tudunk jönni egymással Szeretek nagyon sok mindent Széles az érdeklődési köröm ...
Robi
44 éves
VeszprémSikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://wwww.parom.hu/tarskereso/veszprem
Nyomtatás dátuma: 2021-03-04 23:48:34