Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1038 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérváron élsz és még nincs párod? Ne aggódj, hiszen az egykori Alba Regia, a Közép-Dunántúli régió központja Magyarország egyik legnagyobb városa. Ráadásul mivel Budapesthez, a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz egyaránt közel fekszik, a fehérvári társkeresők meglehetősen jó helyzetben vannak. Hiszen ilyen szomszédsággal jóval nagyobb merítésből válogathatsz, mint ha csak a saját, százezer fős városodra kéne leszűkíteni a párkeresést, a fővárosba akár egy rapidrandira is könnyen felugorhatsz.
A kérdés persze, hogy ki mennyire hajlandó kimozdulni megszokott környezetéből. A tapasztalatok szerint sokkal több komoly kapcsolat születhetne minden társkereső alkalmazás segítségével, ha a távolságok terén megengedőbbek lennének a társkereső nők és társkereső férfiak egyaránt. Az ismerkedés jóval egyszerűbb lenne, ha nem mindenki csakis a helyi társkereső felhozatalból válogatna a beszélgetős oldalakon.
Az ingyenes társkereső regisztráció nem egy bonyolult dolog, csajok és pasik százezreinek sikerült már, és még az ideális jelöltre vonatkozó paramétereket sem nehéz kitölteni, mindegy, hogy keresztény társkeresés a cél, esetleg direkt elvált vagy özvegy társkeresők között nézelődnél, bármilyen korosztályban.
Fehérváriként azért is szerencsésnek érezheted magad, mert ha sikerül a mobilos társkeresőn egy szimpatikus jelöltet találnod, jobbnál jobb randi helyek közül válogathatsz a saját városodban.

A szerelem vára

Mi bizonyíthatná jobban a szerelmet, mint egy 40 éven át készülő, saját kezűleg épített vár? Bory Jenő székesfehérvári építészmérnök és szobrászművész a hitvesi szeretetnek állított emléket tündérmesei hangulatú, grandiózus művével - ma a Bory-vár kétségtelenül Fehérvár (ha nem az ország) legeslegromantikusabb látnivalója. Nem csak egyetlen randira alkalmas hely; fantasztikus atmoszférájával, tavasszal virágpompás kertjével állandó ábrándozásra csábít. Minden kis zugban, minden apró részletben újra és újra fel lehet fedezni valami újdonságot - az alkotó nem tervek alapján dolgozott, mindig az ihletét követte. Hét torony, harminc helyiség, kazamata és kilátótorony is van benne, a Százoszlopos udvarban összeszámolni is nehéz a szobrokat. A domborművek, mozaikok, üvegfestmények, falfülkék, kerti kutak és íves átjárók rengetege egy külön világ, ahol minden kődarabban érződik a szeretet. A vár egyébként a Guinness-rekordok könyvében is helyet kapott: ez a világ legnagyobb olyan építménye, amit egy ember egyedül, saját két kezével épített fel. Egy ilyen szerelmi zálogot nehéz felülmúlni, szóval randipartnereddel jobb az elején tisztázni, hogy a későbbiekben számíthat-e hasonló kaliberű ajándékra.

A szerelem ideje

Az idő drága és kár elvesztegetni - ezt az alapigazságot leginkább talán az ötven-hatvan feletti társkeresők veszik komolyan. Fehérváron két olyan hely is van, amely az idő múlására és szépségére egyszerre emlékeztet. A Kossuth udvaron lévő Óramúzeum talán nem mindenki szívét dobogtatja meg, ám a különleges, 24 órás beosztású számlapot viselő Órajáték mesés látványa és harangjátéka, na meg a mellette lévő félreeső kis zug viszont biztosan.

A pontos idő a városban 1960 óta a nevezetes Virágóra számlapján is követhető. Minden évben tavasztól őszig színpompás virágok tengere veszi körbe az Országzászló téren a földbe süllyesztett, hatalmas óramutatókat. A számlap mellett mindig a pontos dátum is látható virágokból kirakva - a kertészek ezen a részen emiatt minden nap újra átültetik a növényeket.

Királyi programok

Fejér megye székhelye a középkorban kizárólagos magyar koronázóváros volt, Mátyás király második feleségét, Aragóniai Beatrixet is itt koronázták királynővé - nem mellesleg hetedhét országra szóló királyi esküvő is javarészt itt zajlott. Ha épp a Királyi Napok összművészeti fesztivál zajlik, akkor nem is kérdés, hogy a belvárosban ide kell a randit megbeszélni, de a Fő utca az év többi napján is tökéletes kiindulópont; hangulatos kávézóival, változatos rendezvényeivel mindig kínál valami érdekes elfoglaltságot.
A köznyelvben Országalma - hivatalosan Fehérvári jog - nevű szobor, amely annak állít emléket, hogy Szent István szabad királyi várossá nyilvánította Székesfehérvárt, a Püspöki Palota és Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum között látható. Ugyanezen a téren áll a Városháza is, ahol a Szent Korona hiteles másolatát őrzik.

További kiváló randi helyek Székesfehérváron

A Hiemer-ház rendkívül különleges épületegyüttes a belvárosban, három középkori eredetű épület alkotja. Szépségén kívül két másik szempontból is fontos esetünkben: egyrészt remek randiprogramot kínál itt a messze földön híres Hetedhét Játékmúzeum, másrészt pedig ez az épület ad otthont a házasságkötő teremnek is, jó ha tudjátok...

A Palotavárosi Skanzen város a városban: a lakótelepek árnyékában a 18. század hangulatát őrző Rác utca épületei a hagyományos szerb-rác népi építészeti jellegzetesséket vonultatják fel. Az egykor kézműveseiről és iparosairól híres városrész hajdani életéről rengeteg érdekesség kiderül a Palotavárosi Emlékek kiállításon a 11-es számú házban, amelyben még az eredeti berendezés látható.

Sétálós időben az Öreghegy szélén álló Aranybulla Emlékmű és a hozzá vezető fasor ideális helyszín a romantikus hangulathoz akár este is, és ugyanez igaz a Palotavárosi tavak nyugodt partszakaszaira, a harangjátékos Rózsaligetre, a Csónakázó-tóra a kis szigettel és a Háromágú emlékmű környékére is.

Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Petra
29 éves
Székesfehérvár

Bonyolult ember vagyok egy bonyolult élettel. Van, hogy hisztis és makacs.... Van, hogy úgy bántok meg embereket, hogy észre sem veszem és van, hogy elég egy szó, hogy könnyet csaljanak a szemembe. Nem szeretem, ha hülyének néznek. Nehezen tudok megbízni bárkiben is és nehéz a szívembe fogadni...
Margit
59 éves
Székesfehérvár

Margó vagyok 59 éves ismerkednek egyelőre aztán majd alakul .Szeretem a humort a kirándulást biciklizést. Káros szenvedélyektől mentes társat keresek. Ha esetleg fel keltettem érdeklődésed írj
Angelika
36 éves
Székesfehérvár

Szia! Három kisfiam van, akiket felváltva nevelünk, tehát kéthetente velem vannak, illetve amikor ezt írom még teljes mértékben, mert most zajlik a válás. Nyilván így kissé nehezebb ismerkedni, de természetesen nem olyanok fognak megkeresni akik ezt nem tudják elfogadni. Önmagát és az...
Dia
37 éves
Székesfehérvár

Bátrake a szerencse.Aki.mer az nyer. Paromat keresem egy vidam intelligens fiatalos férfi személyeben Talalj rám
Julianna
67 éves
Székesfehérvár

Őszinteségen alapuló tartalmas,tartós,harmonikus kapcsolatot keresek.Számomra fontos a társam megbízható,becsületes és tisztességes legyen. Csakis olyan férfi legyél,aki kulturált és módjával fogyaszt alkoholt tudja mikor kell letenni..Igényes,lelkiekben gazdag.ROMANTIKUS NŐ VAGYOK! Bízom...
Ildikó
49 éves
Székesfehérvár

Őszinte, tisztességes, kitartó, értelmes nő vagyok jó humorérzékkel és egyre több türelemmel. Nem vagyok sértődős, ám a közönségességet rosszul viselem. Önállóan is életképes vagyok, de nagyon jó lenne egy igazi társ, akihez odabújhatok! A kifinomult humorral fűszerezett magas fokú intelligencia...
Edit
45 éves
Székesfehérvár

Hogy is kezdjem? Annyi mindent tudnék írni magamról, 1000 karakterbe nem férne el. Inkább zárkózott vagyok, de szeretek beszélgetni kifulladásig, ha van olyan akivel lehet. Szeretem a zenét, a természetet, az állatokat, TvT nézni, sokat olvasni minden félét. Művészi szinten festek, rajzolok,...
Edit
72 éves
Székesfehérvár

Már több éve egyedül élek, de szeretnék egy komoly megbízható kapcsolatot. Nyugdijas vagyok, de saját vállalkozásomban könyvvizsgálóként még dolgozom. Van két gyermekem, akiknek van családjuk és van 4 csodálatos unokám. Mivel az unokák már viszonylag nagyok, igy már nem kell rájuk annyit...
Csilla
51 éves
Székesfehérvár

Szeretek kirándulni, sétálni, bicajozni és fotózni.. Wellnesselni... Persze ha az időm engedi Őszinte, megbízható társamat keresem..
Edina
44 éves
Székesfehérvár

Sziasztok, én szeretnék ismerkedni. Írjatok nekem. Nagyon szeretek főzni, szeretek erdőben sétálni, kalandregényeket olvasni és moziba járni


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Tamás
56 éves
Székesfehérvár

Aktív, sportos életet élek. Szeretnék egy hasonló mentalitású társat találni, akivel közösen élhetjük meg az élet apróbb és hatalmas örömeit!
Olivér
31 éves
Székesfehérvár

Hát holis kezdjem? Én egyszerű vagyok, de szeretem az életet és boldog akarok lenni. De te is megértheted ki ezt olvasod hogy nem egyedül szeretnék lenni. a legfőbb vágyam most csak hogy ismerkedjek és ha úgy alakul akkor lehet belőle valami komoly is és éltere szóló dolgoktól se ijednék meg. Ha ...
Péter
47 éves
Székesfehérvár

Nehéz olyat írni, ami itt megállja a helyét! És remélhetőleg nem is e pár sor alapján fogod eldönteni, hogy meg akarsz-e ismerni. Könnyű lenne azt mondani: szép, okos, kedves, stb. vagyok...de minden viszonyítás kérdése. Ismerj meg és Te döntsd el milyen vagyok! Azt azért elárulom, nem szoktak ...
Adrián
34 éves
Székesfehérvár

Kicsit elveszett vagyok, beszélgetnem sincs kivel. Egyedülálló vagyok, szerintem művelt, humoros. Rossz tulajdonságaimról nem írok itt, esetleg ismerj meg.
Andrew
54 éves
Székesfehérvár

Nem akarom hogy mindenki tudja hogy milyen vagyok,elég ha az ismerőseim tudják. Te milyen férfit keresel ? Okos,ápolt,kedves,megbízható,őszinte,magabiztos,vidám,humoros,komoly,gazdag,művelt,természetkdvelő,nem átlagos?
Vlagyimir
44 éves
Székesfehérvár

Én egy életvidám szókimondó ember vagyok. Szeretem a sportot a természetet. Könnyen alkalmazkodó típus vagyok de nem szerény. Olyan típusú nőt keresek aki őszinte és becsüli a másik embert és meglátja az emberben a rosszat és a jót. Szeretem ha a nők adnak magukra de nem ez az első szempont, han...
Béla
53 éves
Székesfehérvár

Átlagos, megértő, őszinte, de magányos fickó vagyok. Van kertem is, néha jó,hogy van hová menekülni a négy fal börtönéből -imádom a természetet és a sok fincsi gyümölcsöt, virágokat, állatokat. Ismerem a gyógynövényeket régóta gyűjtöm, termesztem és használom is. De szeretek barkácsolni elektroni...
Zsolt
40 éves
Székesfehérvár

Egy őszinte hűséges család - és gyermek centrikus sok sok éve egyedülálló 40es székesfehérvári férfi vagyok
Laci
65 éves
Székesfehérvár

Ha, szeretnél sokat utazni, kirándulni, akkor ne késlekedjél. Egy olyan Hölgyet keresek, akivel nagyon sok szép látnivalót megismerhetünk, közösen.
Karesz
54 éves
Székesfehérvár

Egeszsegesen elo, sportos eletvitelu, normalis fiatalember vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://wwww.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2021-05-18 12:04:42