Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 424 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Rea
56 éves
Sopron

Valami fogjon meg benned! Ismerkedni szeretnék, a többi rajtunk múlik. Kezdjünk hozzá, ha szimpatikus vagyok számodra! :-)
Ildikó
64 éves
Sopron

Egyedül élek, ami csak néha kellemes.... Jó lenne ezen változtatni! Szeretek kirándulni, utazni ( a lehetőségeim szerint! ) A bulizás, harsányság távol áll tőlem! Unokázó nagyi vagyok, kb. kéthetente megyek a Bakonyba, 1-2 napra.( boldogan
Emőke
40 éves
Sopron

Kedves jókedvű csajszi vagyok,szeretek csavarogni shoppingolni,mindenre nyitott vagyok,keresem gyermekszeretö párom akivel megoszthatom a mindenapjaimat.
Mónika
42 éves
Sopron

Sziasztok . Szeretek főzni sütni jókat enni. A természetben sétálni . Filmeket nézni Az állatok szeretete. Hasonlo az erdeklodesed írj bátran.
Zsu
45 éves
Sopron

Hol volt, hol nem én hiszek még a mesében Talán már láttalak olyan Ismerős vagy valahonnan Te lennél mindig nekem az élet üvölteném jó hangosan A csel, a gól, a B-közép Abban minden benne van Vagyis minden benne lenne Veled a tér is meggörbülne...
Viki
44 éves
Sopron

Jókedélyű, barátságos vagyok.Télen,nyáron egyaránt sportolok,kirándulok, amyennyit csak lehet. Imádom a természetet:-)
Monika
47 éves
Sopron

Szia, alapjában vève, pozitīv, vidám termèszet vagyok, nem szeretek īrkálni magamról, az nem az èn világom, ha úgy alakul, megismerjük egymàst.
katinka
67 éves
Sopron

EZ vagyok én sajnos most nincs több időm később kitőltöm! nyugdijas özvegy aki egy hű és romantikus szeretetre méltó és szeretete adni tudó társat keresek.
Enikő
43 éves
Sopron

“Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy mink van, az sosem lesz elég.”
Lívi
50 éves
Sopron

Nehéz megtalálni azt, aki igazán megdobogtatja a szívünk, akiért tudunk lelkesedni, akire gondolkodás nélkül áldozunk az időnkből....nem röpke kalandot keresek, de ha olyanra találnék, akinek van kedve közös programokhoz, utazáshoz, az már egy jó kis barátság , és az is vidámsággal tölt el


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

Attila
21 éves
Sopron

Did you ever hear the tragedy of Darth Plagueis the wise? Nem vagyok az a hatalmas bulizógép de nyilván nem vetem meg azt sem leginkább beülök egy pubba a barátaimmal és hosszasan beszélgetek velük. Szeretnék egy hölgyet akivel meg lehet tervezni a jövőt akivel meg tudjuk érteni egymás és megbes...
Berg
53 éves
Sopron

Egy éve egyedül élek, de nem célom, hogy így öregedjek meg! A következő ötvenöt évre keresek társat! Biztosan megtalálom!
Gyuri
47 éves
Sopron

Enyhén skizofrén, pszichopata, de legalább egyáltalán nem paranoiás, cserébe viszont meglehetősen antiszociális, ámde mindezek ellenére megfelelő társaságban már-már barátságos, hovatovább kedves, amúgy teljesen ártalmatlan fiatal(os)ember várja hasonló érdeklődésű hölgyek jelentkezését! Továbbá...
Krisztián
47 éves
Sopron

Írhatok ide bármit és lehet, hogy nem igaz. Aki szeretne megismerni az úgy is kérdezz és előbb vagy utóbb találkozunk és akkor kiderül, hogy milyen is vagyok valójában. Tanulj meg az életben elesni, felállni emelkedj, ne süllyedj, ne merülj el, mert jegyezd meg jól, hogy az életet, hogy az ...
Attila
49 éves
Sopron

Regisztráltam erre az oldlra mivel szórakozóhelyekre nem járok,szabadidöm elég kevés de mindezektöl függetlenül szivesen ismerkednék komoly kapcsolat reményében.2021.02.01.
Tamás
48 éves
Sopron

Az IGAZI-t keresem, talán itt megtalálom.Őszinte, vidám, optimista beállítottságú vagyok. Szeretek kirándulni.
László
47 éves
Sopron

Lacek vagyok értelmes tartalmas kapcsolatot keresek.Bizom benne , hogy megtalalom. Szeretem a termeszetet, sétákat,kirándulni, biciklizni, hegyet mászni ,súlyzozni.Igazi társra vàgyom figyelemre ,ölelésre! Egyenlőre ennyi. Köszönöm, hogy elolvastad
Krisztián
45 éves
Sopron

A személyes találkozások hive vagyok. Szeretek utazgatni,fürdőkbe járni,és a céljaimat megvalósítani.
Tamás
52 éves
Sopron

Zoltán
49 éves
Sopron

Fiatalos külsejü s belsejü embernek tartom magam, szeretem a megbízhatóságot és az öszintesget. Nem szeretem a gyerekes játkokat s a hazudozást. Csak olyan párt keresek aki ezeket tudomásul veszi.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tavaly októberben regisztráltunk mindketten az Önök oldalára (parom.hu) és azóta az életünk gyökeresen megváltozott! Egy 5 és egy 9 éves kapcsolatot hagytunk magunk mögött , amiben már nem igazán éreztük jól magunk.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://wwww.parom.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2021-03-04 23:32:53