Társkereső Kaposvár

jegyezz meg

Társkeresés Kaposvárott (Somogy)

Kaposvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 522 társkereső tag vár rád Kaposvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Kaposvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kaposvár és környékéről:

""ani""
46 éves
Kaposvár

szia! Anikó vagyok. Barcson élek a szüleimmel. Óvodapedagógus vagyok. Szeretem a sportot (ha van rá időm űzöm is:-), a zenét, a jó filmeket, a barátokkal lenni, stb.
Andrea
52 éves
Kaposvár

Tárgy nem vagyok,hogy ha eszedbe jut, elővegyél, anyád se, hogy mint tékozló fiú visszatérj hozzám,amikor elfáradsz. Ismerj meg! Ne az adatlapom alapján ítélj! Ne írj, hanem hívj!
Irma
30 éves
Kaposvár

Sziasztok! Olyan pasikat keresek, akik szeretik a fiatal, nyitott gondolkodású, mosolygós, helyes, igazi fiatal csajokat :-)
Kisrigó
67 éves
Kaposvár

Fiatalos, sportot kedvelő, kedves hölgy vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat, és a zenét.
Juti
72 éves
Kaposvár

Bármit lehet ide írni , de nem érdemes .Ha valaki meg akar ismerni , majd megtudja milyen is vagyok .
Rita
36 éves
Kaposvár

Szia! Ismerkedés céljából vagyok ezen az oldalon. Ha úgy gondolod írj és úgyis elmondom amit tudni szeretnél.
Anett
39 éves
Kaposvár

Szeretnék szeretni és szeretve lenni. Keresem a társam közös kirándulásokhoz, vacsorákhoz a hétköznapokhoz, a reggeli kávéhoz. Ha szimpatikus vagyok, akkor írj.
Judit
72 éves
Kaposvár

Aki akar,megismer,és majd tudni fogja milyen vagyok,aki nem akar megismerni, annak meg minek írjak ide bármit is.
Zsofi
30 éves
Kaposvár

Sziasztok ismerkedni szeretnék férfiakal és nőkel egyaránt bővebben majd privátban vagy személyesen :-)
Ápril
66 éves
Kaposvár

Igen: szeretet, szerelem, empátia, emberség, kirándulás, mozi, színház Nem: ridegség, önzés, butaság, tespedtség


Párkereső urak

Társkereső urak Kaposvár és környékéről:

Lajos
62 éves
Kaposvár

Lajos Attila vagyok lakatos a szakmám kaposváron élek aktiv vagyok még dolgozom a munkámat szeretem 2 múszakba egyedűl vagyok jo lenne egy társ munkába menet eltudnék kőszőni és nem üres lakás várna kaposvári hőlgyek jelentkezését várom
Kornelio
45 éves
Kaposvár

Hogy milyen vagyok? vízöntőként hűen vegyes természet Vad-gyengéd, romantikus-szenvedélyes, tüzes...
János
62 éves
Kaposvár

Hosszú távú kapcsolat reményében keresem őszinte családszerető páromat Aki szeretetre vágyik és képes is azt viszonozni
Zsolt
41 éves
Kaposvár

Nem tudom milyen sikerrel, de megpróbálom... Talán szerencsével járok. Komoly kapcsolatot szeretnék.
Tibor
42 éves
Kaposvár

Szeretném megtalálni a párom. Szabadidőmben szeretek barkácsolni, kertészkedni, a szabadban lenni, szeretem az állatokat, a gyerekeket. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt az oldalon.
Barna
44 éves
Kaposvár

Szeretnénk ismerkedni, nem nagyon vagyok válogatós, közvetlen, kedves, természetet és sportokat kedvelő vagyok. Mindig őszinte vagyok. Könnyen barátkozom.
David
31 éves
Kaposvár

Komolykapcsolatot keresek Hűséges vagyok és őszinte. Nagyon megértő vagyok és szeretek filmet nézni zenét halgatni
Gábor
27 éves
Kaposvár

Szia! Villanyszerelőként dolgozok Kaposvár és környékén. Filmek és zenék terén nem vagyok válogatós, de meg vannak a kedvencek. Csak Terry Pratchett könyveit olvasom. Szabadidőmben dolgozok, barkácsolok vagy a barátaimmal vagyok és társasozok.
Géza
59 éves
Kaposvár

Szertnék egy párt magam mellett, mert egyedül nem jó!Akivel megértjük egymást, és kölcsnösség, tolerancia szeretet, aztán a többi magától jön.
István
51 éves
KaposvárSikertörténetek

társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://wwww.parom.hu/tarskereso/kaposvar
Nyomtatás dátuma: 2021-03-06 05:17:49