Társkereső Gödöllő

jegyezz meg

Társkeresés Gödöllőn (Pest)

Gödöllői párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 605 társkereső tag vár rád Gödöllő és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Gödöllő egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gödöllő és környékéről:

Barbara
45 éves
Gödöllő

Ezt néhány szóval nehéz megfogalmazni. Amit tudni kell rólam az,hogy imádok sportolni és rajongok a négylábúakért!
Beatrix
48 éves
Gödöllő

Hiszem, hogy van remény az újrakezdeshez pont ezért vagyok itt. Bizalom őszinteség fontos számomra. Ha te is így gondolod talán megtalálhatjuk egymást. Hosszú távú kapcsolatot keresek. Ha rászánod az időt, hogy megismerj nem fogod megbánni.
Detti
62 éves
Gödöllő

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide .Fiatalos külsővel ,pozitív életszemlélettel , független társam keresem .Szeretni , szeretve lenni . A többit majd személyesen .
Nóra
52 éves
Gödöllő

Átlagos 50-es, aki nem szexpartnert keres. 3 gyereket nevelek, sokat dolgozom. Olvasás, színház, jazz
Merlin
52 éves
Gödöllő

Vidám, optimista, jó társaságot kedvelő vagyok.Tartalmas komoly kapcsolatot keresek, akivel a szabadidőt kellemesen el lehet tölteni- beszélgetni,összebújni, sétálni filmet nézni,kirándulni,táncolni.. szóval egy TÁRSAT!Aki mindenben TÁRS! Szeretem a vízpartot,csak úgy süttetni magam a napon
Marianna
47 éves
Gödöllő

Közigazgatásban dolgozom és egy 10 éves fiú gyermeket igyekszek nevelni. Alapjába véve jó kedvű, pozitív beállítottságú egyén vagyok. Nagyon sok mindennel szeretek foglalkozni, mint kertészkedés, rajzolás, üvegfestés, ... , de szeretem a természetet és az állatokat is. Szeretek kirándulni is,...
Erika
66 éves
Gödöllő

Elvált nyugdíjasként keresem páromat. Szeretek színházba járni, kirándulni, utazgatni, táncolni. Szívesen töltök időt a barátaimmal a családom mellett.
Marica
69 éves
Gödöllő

Rendezett körülmények között kertes családi házban élek. Szeretek kertészkedni, kirándulni, ha lehet utazni, színházba menni. A házi munka természetes. Hiányzik az életemből a szeretet és a társsal eltöltött kellemes idő. /Napi programok megbeszélése, stb./ Ha korban és mint oroszlánnak...
Böbe
56 éves
Gödöllő

"Ha szeretlek, meglátom benned azt, akit te is csak ritkán látsz." "Ha szeretsz, olyan titkokat tudsz kihozni belőlem, melyekről én magam sem tudtam" (Gyerekeim már egyetemisták:-)
Anna
62 éves
Gödöllő

Őszinte,kiegyensúlyozott,magára és környezetére igényes nő vagyok.Komolyan gondolom a párkeresést a saját korosztályomból.


Párkereső urak

Társkereső urak Gödöllő és környékéről:

Petya
44 éves
Gödöllő

Adatlapom finomhangolása folyamatban van, végső formáját sacc/kb. 1 héttel a regisztráció után fogja elérni. Egyenlőre még nem vettem fizetős tagságot, ha nem válaszolok a leveledre az azért van mert enélkül nem tudok. Szétnézek kicsit aztán majd meglátom hogy befizetek-e. Fontos számomra I...
György
62 éves
Gödöllő

Páratlan életem párosra cserélném ! Vidám kiegyensúlyozott,érdeklődő, nyitott természetű, társaság kedvelő vagyok. Szeretem a szépet, a humort,a rendet az aktív tevékenységet, a jót ami felemel. Fontos egymás szeretete és tisztelete.
Attila
37 éves
Gödöllő

Nem kenyerem a bemutatkozas majd szemelyesen bemutatkozom azoknak akikkel beszelgetesbe kezdek komoly kapcsolat remenyeben regisztraltam
Karcsi47
59 éves
Gödöllő

Alapvetően vidám természetű, megbízható, hűséges, szeretetet - gyengédséget adni tudó és szeretetre vágyó férfi vagyok. Szeretem a gyerekeket, állatokat, zenét és a filmeket...
István
46 éves
Gödöllő

Fiatalos sportos vidám férfi vagyok.szeretek utazni megismerni új helyeket jó filmeket színházi elöadásokat főzni és a jó fürdőket
Tamás
46 éves
Gödöllő

Leginkább egy beszélgetés séta közben, és többi majd kialakul. 2 gyermekem van, a volt párommal élnek. Ha egy kicsit béna vagyok bocsi, ez még új nekem!
Zsolt
48 éves
Gödöllő

Sziasztok! Komoly kapcsolatot reményében vagyok itt. Remélem megtalálása, talán pont benned, ki ezeket a sorokat olvassa. Szép napot nektek sziasztok.
Gyula
75 éves
Gödöllő

Általában minden érdekel. Ha tehetem irány a természet. Termálvíz és állat kedvelő.Kettecskén minden probléma könnyebben kezelhető.
László
56 éves
Gödöllő

58-éves elvált férfi vagyok. Szeretnék egy szerethető és szeretni tudó hölgyek megismerkedni. Most költöztem Gödöllőre így minden ismeretlen számomra.
László
65 éves
Gödöllő

174 magas átlagos testalkatú általános műveltséggel rendelkező férfi keresi párját.jelen pillanatban még házas,de válófélben.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://wwww.parom.hu/tarskereso/godollo
Nyomtatás dátuma: 2021-05-18 13:19:03