Sikertörténetek

jegyezz meg

Kedves Társkereső!

Az alábbi néhány történetet egyfajta bátorításként tesszük közzé, hogy Te is elhidd: Veled is megeshet az, vagy valami hasonló, amit az alábbiakban olvashatsz. Sőt, várjuk is az alábbiakhoz hasonló történeteket, amit örömmel közzéteszünk. Leveleiteket a sikertortenet@parom.hu cimre várjuk és az arra érdemeseket megjelentetjük!

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket.2009 áprilisában regisztráltam,a párom 2009 májusában.Ő május végén megnézte az adatlapom, de mivel dohányoztam ezért nem is foglalkozott velem többet. Nekem nagyon szimpatikusnak tűnt,ezért küldtem Neki egy instant üzenetet, amire június 12.-én válaszolt is.Innentől kezdve naponta leveleztünk.Kiderült, Norvégiában él és megígérte,hogy a szülinapomra (06.28) Magyarországra jön. Alig vártam, hogy élőben is találkozzunk és ne csak telefonon vagy az interneten keresztül beszéljünk. Nagyon jól sikerült az első randink. Másnap is találkoztunk és akkor már tudtam,hogy Ő kell nekem. Egy hónapig maradt Magyarországon és ez alatt az idő alatt éjjel-nappal együtt voltunk. Eljött az idő, hogy hazautazzon, akkor megkérte a kezem és én igent mondtam. Neki vissza kellett mennie Norvégiába,én még maradtam 1 hónapot és elrendeztem a dolgaimat. Augusztus 28.-án repültem ki.Azóta együtt élünk itt, és 2010.július 17.-én összeházasodtunk. Kívánom Mindenkinek,hogy találják meg a párjukat. Nekünk SIKERÜLT és ezt NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

Tisztelt Szerkesztőség!

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

Jelenleg kórházban tartózkodtam amikor hívott érezte és tudta hogy mi miatt vagyok bent másnap anyuék hazahoztak 4napig pihentem nem kellett a lakásból kilépnem hétfőn vizsgázni mentem utána felhívtam hogy tudunk e találkozni teljesen spontán randi volt az egész.

Mindkettőnknek ismeretlen volt ez a formája az ismerkedésnek, sőt, mindketten visszahúzódók vagyunk, és nem is járunk el olyan helyre, társaságba, ahol általában párkapcsolatok kialakulhatnak.

június 11én találkoztunk Kosztolányi Dezső téren vett fel elmentünk az Anna hegyi kilátóhoz amikor egymásra néztünk tudtam hogy a végzett kapott el ,másnap motorra ültünk lementünk tatabányára ott történt meg az első átölelés ami egyszerűen beleremegtem.Mind a ketten éreztük,hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz köztünk minden egyes napot együtt töltünk miután a munkával végzünk.

Barátaival nagyon jó viszonyban vagyok és nagyon szeretem őket egy baráti családhoz tartozom már nem tudnék nélkülük élni.

Minden úgy alakul ahogy szeretnénk meglepő lesz a következő egy napon és egy időben szakítottunk az ex-einkkel nem akartuk elhinni.

Nem múlik el úgy szinte óra, hogy ne írnánk egymásnak sms-t, és a hétvégén a szüleihez megyek bemutatkozásra. Édesanya próbál minket szét szedni nem nézi jó szemmel hogy ennyire boldogok vagyunk nagyon rosszindulatú annak ellenére amilyen az elején volt a szüleim elfogadták annak ellenére hogy 2hétre eltűntem vele Budapest vonzáskörzetéből egyszerűen megérte az eltűnés Isteni áldást kaptunk. Teljesen természetesnek vettük a dolgot, hogy egymás párjának tekintjük egymást, mintha mindig is ismertük volna a másikat! Már a közös lakásokat nézegetjük a jövő héten összeköltözünk.

Ezt Önöknek, az Önök honlapjának köszönhetjük, hogy egymásra találtunk, .


További sikereket kívánunk Önöknek:

Dia és Csabi

Kedves Többiek!

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül!
1 évvel ezelőtt kezdődött minden!
Elküldtem egy pár e-mailt azoknak a hölgyeknek,akiket szimpatikusnak találtam a bemutatkozásuk alapján,és izgatottan vártam a válaszokat. Másnap bejelentkezve az oldalatokra,észrevettem,hogy egy üzenetem érkezett.Elolvasva láttam,hogy pozitív válasz érkezett a hölgytől,amire rögtön reagáltam.Így elkezdtünk levelezni,képeket küldtünk egymásról és végül megbeszéltünk egy találkozót.Nagyon izgultam hogy hogy fog sikerülni,de úgy voltam vele ha már 100 km-t utazok érte,akkor is megismerem,legfeljebb azt mondjuk hogy nem találkozunk többet.Du-án odaértem hozzá,beültünk egy étterembe,és órákon keresztül beszélgettünk,és be kellett vallanom magamnak,hogy nagyszerűen éreztem magam a társaságában.De úgy vettem észre,hogy ő sem volt ezzel másképp.Aztán eljött az idő hogy hazavigyem,mert a lányát le kellett fektetnie.Még sokáig ültünk az autóban beszélgetve,nehezen akaródzott elválnunk.Aztán úgy gondoltam hogy megcsókolom,kockáztatva azt hogy pofon vág. De nem ez történt.Így még nehezebben váltunk el!! Mikor éjjel hazaértem,egyből bekapcsoltam a gépem,és még sokáig beszélgettünk arról,hogy mikor talizunk megint és mennyire jól éreztük magunkat.Eleinte kéthetente találkoztunk,majd eljött az a nap amikor a kislányát is megismerhettem végre.Itt még jobban be voltam parázva,mint a vele való találkozáskor! De hál istennek hiábavaló volt a félelmem.Nem mondom előfordult néha, hogy morcos volt rám,de azóta is jól kijövünk,és most már eljutottunk oda,hogy apának szólít,amire roppant büszke vagyok.Az elmúlt egy év alatt egyre közelebb kerültünk,egyre jobban összecsiszolódtunk,és arra az elhatározásra jutottunk,hogy mi így hárman szeretnénk együtt élni,mint egy szép család! Nemsokára meglesz a házunk,és reményeink szerint október végére sikerül is beköltöznünk,és elkezdhetjük a mi kis életünket hármasban,és talán később esetleg négyesben folytatjuk.Így úgy gondolom,hogy nem volt hiába való az oldalra való jelentkezésnek,és arra bíztatok mindenkit,hogy igenis ne adja fel,mert meglelheti a boldogságot,még ha esetleg ez nem is épp a szomszéd faluban található,hanem több km-rel arrébb.Ha elég kitartóak vagytok és igazán akartok akkor sikerülni is fog! Köszönettel tartozunk a Párom.hu dolgozóinak is,mert ha ők nem hozták volna létre ezt az oldalt,akkor talán mi sem találkozhattunk volna,és nem készülhetnénk a közös életünkre!

Köszönjük Nektek: Tamara és Gábor

Kedves Párom.hu!

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.Sok gondolkodás,egyedüllét és magány után döntöttem hogy változtatni akarok az életemen,és mint oly sok emberben bennem is megfogalmazódott: "Miért is ne?".Elvált,egyedülálló anya vagyok,van egy 5 éves kislányom,akit több mint 2 éve neveltem egyedül.Aztán azon a szeptemberi napon jött az a levél....:)
...és minden megváltozott..El sem hittem! Zoli 25 éves,én 31 :) :) , és bebizonyította számomra,hogy a kor semmit sem számít!! Több üzenet és hajnalokig tartó chat-elés következett.Olyan különös és mély kapcsolat alakult ki bennünk,hogy egy pár hét után mire személyesen találkoztunk addig már mindketten fülig szerelmesek voltunk egymásba...hihetetlennek tűnik...de igaz..Szenvedélyes szerelem lobbant lángra köztünk,és tart három hónapja.60km távolság van köztünk...egyenlőre,de most tervezzük az összeköltözést,és közös jövőnket.Minden tökéletes és szép, mert mindketten megtaláltuk az IGAZIT !

Mégegyszer Nagyon Köszönjük! Mariann&Zoli

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://wwww.parom.hu/sikertortenetek/11
Nyomtatás dátuma: 2021-04-16 04:32:41