Sikertörténetek

jegyezz meg

Zsolt&Zsanett

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam. A hétvégét nem azért vártam, hogy bulizni menjek, hanem azért hogy végre pihenni tudjak. Nem tartoztam pörgős fiatalok közé. Mindig is inkább a nyugalmat kerestem. Ez annál jobban rontotta annak az esélyét, hogy megtalálom azt a társat ilyen fiatalon, akinek nem a bulizás és a partik állnak az első helyen. Rájöttem arra, hogy tényleg nem itt fogom megtalálni az Igazi társamat. Nem panaszkodhatom a levelek száma miatt, de egyik sem azt írta, ami nekem tetszett volna. De elég rövid időn belül ennek pont az ellenkezője bizonyosodott meg. Körülbelül egy hónap elteltével elhatároztam, hogy törlöm magam az oldalról, inkább egy darabig most szabadon repülök tovább és majd ha sors is úgy szeretné akkor majd kialakul aminek ki kell.
Miközben azt kerestem, hogy hogyan lehetne törölni a profilomat, megláttam Zsoltot. A képe annyira megfogott, hogy gondolkozás nélkül megnéztem az adat lapját. Pedig erre is volt egy taktikám, hogy előbb kiléptem, hogy az illető ne lássa, hogy én megnéztem. Nem tudom ezt miért tettem. De Zsolt képe annyira felhívta a figyelmemet, hogy ezt elfelejtettem, és bejelentkezve néztem meg Őt. Gondolom ezek után már Ő is megnézte. Aztán először csak egy „jele” kaptam. Tiszteletből reagáltam erre. Rövid idő elteltével villogni kezdett a postaládám. Amikor megláttam, hogy Zsolt ír még mindig nem fűztem hozzá semmi reményt. Aztán egymást követték a levelek. Alig vártam, azt hogy Zsolt írjon. Nagyon más volt, nem akartam elhinni. Rövid levelezgetés után találkozót beszéltünk meg. (A telefonszámomat nem tudta a kb. 1 hónap alatt csak is, levelezgettünk). Ez a találkozó november 29-ére beszéltük meg. Abszolút nem izgultam, mert még mindig nem adtam esélyt annak, hogy Zsolt lesz az igazi, aki boldoggá tesz. Hiába stimmelt minden a levelezés alapján. Sima találkozásnak fogtam fel. De, aztán amikor megláttuk egymást mindkettőnk arcára kiült a csodálkozás jele, és elkezdtünk beszélgetni, és minden megváltozott. Nagyon szimpatikusak maradtunk egymásnak. Estig csak sétálgattunk és beszélgettünk. Amikor elérkezett a búcsú ideje Zsolt feltettet nekem egy kérdés, ami ez volt: Leszel a barátnőm?? Erre persze én IGENnel válaszoltam. Elcsattant az első csók is. Azóta (már lassan egy éve) egy párt alkotunk, és mindig azt mondjuk, hogy mi vagyunk a legboldogabb pár. Azóta annyi változás történt, hogy már össze is költöztünk, sajnos a munka mellett és az elég nagy km távolság miatt, nem bírtuk a hétvégi találkozást. Nem volt elég. Persze ezt is Zsolt kezdeményezte. Én óvatosabb vagyok minden téren, de ennek ellenére nagyon örültem neki, hogy Ő ezt akarja.
Azóta is nagy boldogságban élünk és tervezzük a közös jövőnket. Nagyon szépen köszönjük nektek, hogy általatok sikerül nekünk egymásra találni, és hogy boldogok lehetünk.

Köszönjük
Zs&Zs => Zsolt és ZsanettSzerelem a határon túl
Eszter és Krisztián
Marika és Ferenc
Ágnes és István
Ancsi és Gábor szerelme
Mariann és Zoli
Párom baby
Jó hogy vagytok!
Erika és Laci
Melinda és Viktor

További sikertörténetek »

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://wwww.parom.hu/sikertortenet/ZsoltZsanett_69.html
Nyomtatás dátuma: 2021-05-08 18:27:54