Sikertörténetek

jegyezz meg

Balázs és Andi

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra. Balázs is hagyott már maga mögött hosszabb kapcsolatot, és többszöri eredménytelen próbálkozás után kukkantott fel újra a honlapra, mikor észrevette, hogy én megnéztem őt. Akkor nem írtam neki, mert épp mással leveleztem, meg kicsit tartottam is tőle, hogy mit szólna hozzá, hiszen két évvel fiatalabb, mint én. Így aztán nagyon megörültem, mikor nov. 28-án ő írt rám (addigra a másik levelezés „elkopott”).
Már az e-mailezés során megtetszett mindegyikünknek a másik stílusa, de nem mertük elbízni magunkat. Dec. 12-én találkoztunk először személyesen – én próbáltam úgy tenni, mint aki nem izgul, ő pedig –saját bevallása szerint- szintén izgult. Utólag azt mondta, megmozgattam benne valamit, amit régóta nem sikerült senkinek. Aznap vagy öt órát beszélgettünk, mert egyikünk sem vette észre az idő múlását, csak késő este kaptunk a fejünkhöz. (És titkoban elárulom, hogy az első szájrapuszi is elcsattant. :-) Majd Balázs cenzúráz.) A találkozások adták magukat. Viszonylag könnyű is volt megszervezni, mert ő Győr környéki, én meg győri vagyok. Egy hét után már tudtuk, hogy meg fogjuk ünnepelni együtt a Karácsonyt, igaz, egyelőre csak kettesben, 23-án.
Akkor és azóta is egyre csak csodálkozunk, hogy van olyan ember a világon, akivel ennyire közösek a gondolatok, érzések, mozdulatok. Meg azt kérdezzük magunktól, hol bujkált eddig a másik – de bizonyára mindennek megvan a maga oka. Balázs is azt mondta, és én is úgy érzem, hogy „ő a legszebb karácsonyi ajándék”. Azóta a szüleink is és a barátaink egy része is ismer minket (párként), és megható volt –különösen a szüleinktől-, mennyire elsőre elfogadták a másikat, és örültek nekünk. Annyira gyorsan pörögnek az események, hogy csak kapkodjuk a fejünket: másfél – két hónap után nagyban tervezgetjük a közös jövőt (pedig egyikünk sem egy vakon fejest ugró fajta, de ez inkább annak mond valamit, aki ismer minket).
És mivel mi boldogok vagyunk, szeretnénk mindenki mást is annak látni körülöttünk. Ezért bíztatunk Benneteket, hogy reménykedjetek, keressetek és bízzatok, meg fogjátok találni, aki Nektek van rendelve.
A Párom.hu-nak pedig köszönjük, hogy lehetőséget adott nekünk a találkozásra (a sors iróniája, hogy egyikünk sem volt oda különösebben az internetes ismerkedésért. :-P) Köszönetképpen fogadjátok tőlünk szeretettel az újabb „sikersztorit”.
Üdvözlettel

Balázs AndiGábor és Réka
Judith és László
Orsi és Miki
Melinda és Viktor
Melinda és Csaba
Jó hogy vagytok!
Móni és Lali
Zsanett és András
Csaba és Orsi
Natália és Csaba

További sikertörténetek »

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://wwww.parom.hu/sikertortenet/Balazs_es_Andi_105.html
Nyomtatás dátuma: 2021-05-08 19:15:31